Уелнес зона

В Уелнес зоната, ще се почувствате като най-специалния човек в целия свят, а вашите сетива ще бъдат успокоени и стимулирани. Всеки детайл тук, внушава усещане за пълно спокойствие и неповторимо удовлетворение от преживяното. На Ваше разположение са финландска сауна, вътрешен контрастен басейн/зимен сезон/ и външен басейн/летен сезон/.

 
         
 
Сауна Финландска сауна: така започва терапията Spa

Свежи и витални...!

Традиционните от векове баня и ритуал от Финландия. Сауната е една от въвеждащите процедури на спа, защото чрез топлината вашето тяло се отпуска и се подготвя за всички следващи процедури: водни или масажи. Освен като въвеждаща процедура от цялостната спа терапия, сауната може да се ползва и напълно самостоятелно. Ефекта е винаги положителен за организма. Комбинацията на висока температура в сауната и последващото рязко охлаждане, с кратки почивки между тях, подобрява кръвообращението и имунната система, има положително влияние за почистване на кожата. Идеалното средство против стрес, и пречистване на организма от токсини.

 

 

Закрит басейн Вътрешен басейн: почувствайте удоволствие от кристално чиста вода
   
Pool Bar BQ През горещите летни дни, можете да се насладите на откритите басейни, джакузи и “Pool Bar BQ” от които се разкриват красиви гледки към заобикалящата Ви природа.
 

Център за релакс и красота "Идилия"

Ритуали за тялото и душата
Спа чек
спорт
 

 

 
         
         
  :: Обратно      
         
 
BG Български Език EN English       © 2008-2009, www.phtroyan.net. Всички права запазени. Created by http://sasho.archerybg.com