НОВИНИ И СЪБИТИЯ  


Срециални пакетиПартньори

 
 
25.09.2010г. - Празник на сливата и троянската сливова ракия
sliva

За 18-ти път в гр. Троян и с. Орешак ще бъдат домакин на традиционния Празник на сливата и троянската сливова ракия. Празникът ще се проведе на 25 септември т.г.
Община Троян като организатор на събитието, обявява няколко конкурса. Първият е за оригинални мезета за сливова ракия и ястия със сини сливи за любители и професионалисти. Вторият – логично, за най-добра домашна сливова ракия. Третият -  за най-оригинален етикет за домашна сливова ракия. Желаещите да си включат в надпреварата имат време да се запишат до 20 септември.
За настроените по-творчески да погледнат на традиционния за Троянския край поминък, е литературния конкурс на тема” „Сливата срещу кризата” – без жанрови огранчения.
В програмата на празника всяка година присъстват демонстрации на традиционно изваряване на ракия и конкурс за най-добра домашно приготвена сливова ракия. Те се провеждат в Орешак, където гостите освен да дегустират, могат да разгледат националното изложение на народните занаяти.
По-късно празникът продължава на градския площад в Троян – с духов оркестър,  мажоретки и представяне на групи от съседните села. Празник, който носи настроение и за жителите на Троян, и за туристите.

 
11.06.2010г - Откриване на Световното първенство по футбол в ЮАР
         
 
26.09.09г - Работен обяд на туроператори в Парк Хотел Троян
 

На 26.09.2009 г. в Парк Хотел Троян се проведе работен обяд между туроператори и агенти. Участниците се запознаха с базата на комплекса и се докоснаха до богатата гама от възможности за релаксация и забавления, които предлага той за пълноценна почивка.
Екипът на Парк Хотел Троян се погрижи да задоволи желанията и на най-взискателните си гости.
 
 
27.06.09г - Промоция на Водка "Докторс"
 
Снимки от събитието:
 
  Промация Водка Докторс   Промация Водка Докторс    
 
 
15.06.09г - Парк Хотел Троян - домакин на Откриване Лято 2009 в Балкания с участието на финалиста в „MUSIC IDOL 3” - Боян Стойков.
 
На 12/06/2009г. по традиция беше поставено началото на Лято 2009 в „Балкания”. Тази година отново любезен домакин на събитието бе Парк Хотел Троян - част от веригата Пи Ес Хотели. Служителите на хотела за пореден път показаха професионализъм в организирането на специални събития. Специален участник в събитието бе финалиста в „MUSIC IDOL 3 ” – Боян Стойков. Сред гостите на купона бяха: Г-н Акимов - кмет на гр. Троян; бизнесмени от региона; телевизионните екипи на българската национална телевизия и БТВ; журналисти от списанията Хепи Уикенд, Одисей и много, много други гости. Вечерта се проведе под егидата на Тур Клуб Ре Марк.
 
Снимки от събитието:
 
MUSIC IDOL 3   MUSIC IDOL 3   MUSIC IDOL 3    
 
MUSIC IDOL 3   MUSIC IDOL 3        
 
 

30.10. - 02.11.08г. - Пи Ес Хотели на ежегодното туристическо изложение PHILOXENIA - 2008г. в Солун, Гърция.

 
30.10. - 02.11.08г. - Пи Ес Хотели представи Парк Хотел Троян и Хотел Виа Траяна на ежегодното туристическо изложение PHILOXENIA  - 2008г. в Солун, Гърция.
 
Снимки от събитието:
 
Панаир за туризам Солун 2008   Панаир за туризам Солун 200   Панаир за туризам Солун 200    
 
Панаир за туризам Солун 200   Панаир за туризам Солун 200        
 
 
   

13.06.08г - Парк Хотел Троян - домакин на Откриване Лято 2008 в Балкания с участието на победителят в „MUSIC IDOL 2 ” - Тома Здравков.

   
         
    На 05.06.2008г. по традиция беше поставено началото на Лято 2008 в „Балкания”. Тази година любезен домакин на събитието бе Парк Хотел Троян - част от веригата Пи Ес Хотели. Служителите на хотела за пореден път показаха високо ниво на професионализъм в организирането на специални събития. Специален участник в събитието бе победителят в „MUSIC IDOL 2” – Тома Здравков. Сред ВИП гостите на купона бяха: Г-н Благой Рагин - председател на БХРА; бизнесмени от региона; телевизионните екипи на българската национална телевизия и БТВ; кореспонденти на Итар Тас, Дойче Веле и БНР; журналисти от списанията Хепи Уикенд, Одисей и много, много други гости. Вечерта се проведе под егидата на Тур Клуб Ре Марк.    
         
    Снимки от събитието:    
         
    „MUSIC IDOL” – Тома Здравков   „MUSIC IDOL” – Тома Здравков   „MUSIC IDOL” – Тома Здравков        
         
    „MUSIC IDOL” – Тома Здравков   „MUSIC IDOL” – Тома Здравков   „MUSIC IDOL” – Тома Здравков        
   

 

Страница: 1 :: 2 :: [3]

   
           
 
 
BG Български Език EN English       © 2008-2009, www.phtroyan.net. Всички права запазени. Created by http://sasho.archerybg.com