НОВИНИ И СЪБИТИЯ   Срециални пакетиПартньори
 
 
22.10 - 03.11.13 г. - Изложба на екзотични животни в Парк Хотел Троян!

Тракийско херпетологично дружество, открива изложба на екзотични животни в Парк  Хотел Троян! Ще има възможност да видите на живо някои от най-опасните влечуги на земята!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ИЗЛОЖБАТА, която ще се състои от 22.10 до 3.11.13 г. от 10.00ч. до 20.00ч. в гр. Tроян - Парк Хотел Троян.

Вход  - 3.00 лв.
Деца, ученици и пенсионери – 2.00 лв.
Без почивен ден.

zmiq 1   zmiq 2   zmiq 3      
 
zmiq 4   zmiq 5   zmiq 6      
 
 
03 - 04.08.13 г. - Семинар на FM Group World в Парк Хотел Троян!

FM Мечтаете ли да бъдете част от печеливш екип?

Вълнува ли ви възможността да дадете ново начало на кариерата си и да поемете
контрола на живота си във ваши ръце?

Всеки обича победите, удовлетворенията, сбъднатите мечти….

FM Group World е все още сравнително млада компания, но има феноменален
растеж през последните години и Ви предлага уникалната възможност да станете част от
бъдещите звезди на компанията. Парфюмерийната индустрия е на четвърто място по
обороти в световен мащаб и ставайки част от нашият екип, вие можете да се включите в
печалбите генерирани в тази област. FM Group World има над 600 000 партньора в
световен мащаб и предлага на всеки предприемач изключителни възможности за развитие на
собствен бизнес.

Предимствата от сътрудничеството с FM Group World:

  • Повече опции за развитие на международен бизнес
  • Лесно и бързо увеличаване на месечните комисионни
    благодарение на страхотния маркетингов план
  • Привилегия да ползвате уникално качествени продукти на
    много атрактивни цени
  • Трейниги, обучения и семинари, които се предоставят от нашия екип на различни езици и в различни държави и Ви помагат лесно и бързо да изградите интернационален екип от партньори
 
 
Лятна градина и бар с басейн в парка на хотела!

Бар басейн и лятна градина – разположени  в непосредствена близост до басейна - са мястата на които можете да се скриете от летните горещини, да се разхладите с ледени напитки и да похапнете сочна скара. Съчетанието от приятна музика, коктейли и слънце, прави усещането незабравимо.

 
         
 
 
 
 
17.10.2012г. - Парк Хотел Троян, най-учтиво Ви кани на презентация на Тian De - корпорация за красота и здраве от Китай и Тибет

spa

Tian De - Тиан Де
небесно съвършенство

Tian De е руска козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти от традиционната китайска медицина.
Tian De В производството на продуктите на компания TianDe се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар.
Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и от морските дълбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология .
Целта на компанията не е само бизнеса, кариерата, печалбите. Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип. Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив

Пред вас стои една бизнес възможност, която може да промени съдбата Ви към по-добро!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА, която ще се състои на 17.10.2012 г. от 18.00ч.
гр. Tроян - Парк Хотел Троян

* Вход свободен.

 
10.11.2011г. - 20 години дует "Фантазия"
piano

На 10.11.2011г. в Парк Хотел Троян гости на хотелa от страната и града се потопиха в светa на класиюеската музика с дует "Фантазия", в който от 20 години свирят прекрасните Амория Маркова/пиано/, и Мариета Куцарова /флейта/. Поводът - забележителният юбилей на дуета, без който не минава голямо събитие на духовността в Троян.

 
 
23 - 25.09.2011г. - Празник на сливата и троянската сливова ракия
 

23 - 25.09.11г -За 19-ти пореден път гр. Троян и с. Орешак ще бъдат домакин на традиционния Празник на сливата и троянската сливова ракия.

Програма програма

 

23 септември (петък) от 18.30 ч. в крепостта Состра – римският предшественик на град Троян ще „възкръсне” за своите посетители и гости на града със спектакъла от светлини и римско величие „Искри от вечността”.

Музейните специалисти ще влязат едновременно в ролята на сценаристи, режисьори, водещи и актьори. Ще се пренесем назад в древни времена, когато тези земи били обитавани от нашите предшественици траки и римляни.
Участниците в спектакъла наброяват над тридесет човека. Гостуват група млади актьори от Пловдив, които ще представят на публиката древни тракийски обреди и ритуали. На фона на крепостните стени публиката ще наблюдава дефиле с антични ризници и накити, както и изпълнения на популярната трупа „Първа тракийска кохорта” – Свищов. Те пресъздават военните умения на някогашните римски войници и културата на Римската империя.
Гостите на спектакъла ще имат възможността да наблюдават тържествена смяна на караула, отдаване чест към императора, демонстрации на римски битки, триумфални маршове, обичаи, римска поезия и други.
Музикални съпроводи на антична музика на фона на запалени факли, ще предшества кулминацията на вечерта.
Крепостта ще грейне в светлина. За това ще се погрижи специализирана фирма (Victoria Fireworks) за организиране и провеждане на светлинни спектакли и шоу-зари. Огнени водопади, жертвеници, римски свещи, комети и стрели, са част от множеството изненади, които ще може да наблюдавате.
Состра ще „възкръсне”, представяйки ни мигове от вечността си.

* Безплатен транспорт в 18.00 ч. от паркинга на общината до крепостта Состра.

 
  sostra   sostra      
 
sostra              
 
04.05.11г - Прeдбрачни трепети!

Сватба

04.05.11г - Митьо Пищова избра да отседне в Парк Хотел Троян и на връх Гергьовден да се сгоди за избранницата на своето сърце. На събитието ще пресъстват много VIP персони.
         
 
 
 
 
 
 
 
 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
    Страница: 1 :: [2] :: 3      
 
 
 
BG Български Език EN English       © 2008-2009, www.phtroyan.net. Всички права запазени. Created by http://sasho.archerybg.com