Парк Хотел Троян предлага отлични условия за провеждане на конферентен туризъм в България.

Зала "Аркадия" e с капацитет от 120 места, които могат да се подредят според броя на участниците:

  • Театрално - макс. 120 участници
  • П-образно - макс. 60 участници
  • Класна стая - макс. 80 участници

Без значение голямо или малко е мероприятието, ние ще се радваме да посрещнем всеки негов гост.
На разположение e мултифункционална конферентна зала с дневна светлина, климатизирана и свързана с две по-малки зали с по 10 и 30 места. Снабдена с всички технически удобства като флипчарт, мултимедиен проектор, озвучителна система, екран и безжична интернет връзка. Ще Ви бъде оказано съдействие за факс, фотокопиране и принтиране. В близост до залата е "Bar 2 night" - идеално място за вашата кафе-пауза и почивка.

В хотела можете да съчетаете вашето бизнес-пътуване или конференция с организирането на различни групови мероприятия и забавления, които да сплотят колектива Ви. За повече информация натиснете тук.

Ще Ви предоставим множество възможности за релакс, в това число: сауна, вътрешен басейн /зимен сезон/ и външен басейн/летен сезон/, хидромасажна вана с ароматерапия и масаж.

Ако искате да отпразнувате една успешна среща с богат коктейл или гала-вечеря, нашите готвачи и обслужващ персонал ще съчетаят уменията си, за да Ви поднесат незабравима вечеря.

:: Обратно

 
   

 

 
 
BG Български Език EN English       © 2008-2009, www.phtroyan.net. Всички права запазени. Created by http://sasho.archerybg.com