Страница: [1] :: 2  
         
  Пейнтбол   ПЕЙНТБОЛ

Играят се две игри с по два отбора за “елиминиране” или за “време”. Победител е отборът с най-много “оцелели” играчи. Играят се две игри с по два отбора. Минимален брой участници - 10.
На всеки играч се полага: Пушка - маркер, предпазен шлем, 60 топчета на играч, защитни дрехи, ръкавици. Всеки играещ отбор има инструктор и рефер.

Почуствайте адреналина във вените си и се потопете в тази невероятна игра.

 
         
  Off road   OFF ROAD

Подарете си вълнуващо приключение и екстремни изживявания с джипове. Едно предизвикателство, което трябва да изживеете.
Маршрутът е: гр.Троян - Беклемето - хижа Дерменка - гр.Троян.
Друг живописен маршрут е по протежение на стария римски път “Виа Траяна”: “Айдушко сборище” - Бекелемето - гр. Троян. Провежда се с професионален водач. Необходими са подходящи дрехи, състезателен дух и апарат, за да уловите незабравимите мигове и красивата природа.

 
           
  Конна езда   КОННА ЕЗДА

Конната езда се провежда на местността "Айдушко сборище" на 15 км. от гр.Троян. За напреднали ездачи предлагаме преходи сред китната природа на Троянския балкан. За начинаещи, конната езда е със съдействието на инструктор.

 
         
  Стрелба с лък или пневматично оръжие   СТРЕЛБА С ЛЪК ИЛИ ПНЕВМАТИЧНО ОРЪЖИЕ

Ако се увличате по тези спортове и по лова, можете да се позабавлявате и да изпробвате уменията си при боравенето с едно от най-древните ловни оръжия или с пневматичен  модел на съвременните пушки. Развлечението се провежда на местността “Айдушко сборище”. Повече за стрелбата с лък вижте на адрес: www.bowhunting-bg.com

 
         
  ПИКНИК В МЕСТНОСТТА "АЙДУШКО СБОРИЩЕ"   ПИКНИК В МЕСТНОСТТА "АЙДУШКО СБОРИЩЕ"

За любителите на хубавата природа и ценителите на традиционната българска кухня ви предлагаме  излет в планината и обяд на поляната на айдушкото сборище. Насладете се на чист въздух и вкусна скара!

Минимална група от 10 човека.

Цената включва транспорт, водач, обяд.

 
         
      Страница: [1] :: 2  
         
 
BG Български Език EN English       © 2008-2009, www.phtroyan.net. Всички права запазени. Created by http://sasho.archerybg.com